Αλαλούμ με την παραίτηση του Τούρκου ΥΠΟΙΚ – «Χάκαραν τον λογαριασμό μου» λέει ο Αλμπαϋράκ

Σύγχυση επικρατεί αν ισχύει η παραίτηση Αλμπαϋράκ. Ανακοίνωσε στο τουίτερ ότι χάκαραν τον λογαριασμό του.

 Νωρίτερα στο λογαριασμό του στο instagram, ο Τούρκος υπουργός Οικονομικών και γαμπρός του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, φέρεται να ανακοινώνει ότι υπέβαλε την παραίτησή του και για λόγους υγείας. 

Μάλιστα η φιλοκυβερνητική εφημερίδα «Γενί Σαφάκ» κατέβασε την είδηση της παραίτησης Αλμπαϋράκ. Επίσης, πληροφορίες λένε ότι ισχύει ότι δήλωσε παραίτηση, ωστόσο παρενέβη ο Ερντογάν για να ακυρώσει παραίτηση. 

Παράλληλα το Bloomberg μίλησε με αξιωματούχους του τουρκικού υπουργείου Οικονομικών και δεν μπορεί ούτε να επιβεβαιώσει, ούτε να διαψεύσει την παραίτηση.

«Αποφάσισα πως δεν μπορώ πλέον να συνεχίσω στην θέση μου την οποία και κατέχω για περισσότερα από πέντε χρόνια λόγω προβλημάτων υγείας. Την επόμενη περίοδο θα περάσω τον χρόνο μου με τη μητέρα, τον πατέρα, τη σύζυγο και τα παιδιά μου τα οποία έχω παραμελήσει τα τελευταία χρόνια», έγραψε. Ωστόσο μετά τη διάψευσή του δεν είναι βέβαιο ότι τα λόγια αυτά του ανήκουν.

Πολλοί ήταν αυτοί που συνέδεσαν την φερόμενη παραίτηση με τη μεγάλη υποτίμηση που έχει υποστεί η τουρκική λίρα το τελευταίο διάστημα και ειδικά την Παρασκευή που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ έναντι του δολαρίου και του ευρώ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί